Silviu Bănilă
178 vizualizări 14 apr 2019

Profesorul de 33 de ani a declarat că nu va depune plângere şi nu va cere despăgubiri. Acesta a luat avionul din Zaragoza pentru a ajunge acasă, în Marea Britanie, după ce a fost spitalizat pentru incidentul bizar, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit presei locale, bărbatul i-a oferit unui spaniol - care este reţinut pentru fapta bizară - suma de 170 de lire sterline, în schimbul amputării organului genital.

De asemenea, acesta i-a mai promis „doctorului” bani în plus, dacă imaginile se vor viraliza - între 2.165 - 4.325 lire sterline, în funcţie de numărul de vizualizări.

Imaginile oribile ar fi fost şterse de pe internet, deşi unii utilizatori susţin că le-au văzut.

Cei doi bărbaţi au băut patru sticle de vin alb şi au luat valium, pentru a-şi face curaj în vederea tăierii penisului profesorului britanic.

Poliţia a găsit organul genital al dascălului într-o pungă şi medicii au reuşit să-l reataşeze în data de 8 martie, după ce victima a fost găsită inconştientă şi plină de sânge pe o stradă de lângă casa sa.

Nu se ştie încă dacă reimplantarea penisului a avut succes. Poliţiştii au crezut iniţial că profesorul englez s-a automutilat şi nu au căutat un alt suspect în incidentul bizar.

Cazul a luat o turnură nouă după ce colegul spaniol de apartament a fost arestat, în 14 martie. Un ziar local a scris că dascălul britanic a apelat la o aplicaţie de socializare pentru a găsit o persoană care să-l filmeze în timp ce îşi taie penisul.

Spaniolul de 29 de ani, Aaron B.M., este reţinut pentru agresiune deosebit de gravă şi ar putea ajunge după gratii, indiferent de voia victimei.

Acesta a rămas în închisoare, după ce a apărut în faţa instanţei, în data de 15 martie. Individul va fi oricum făcut responsabil pentru faptă, chiar dacă totul s-a petrecut cu acordul victimei.

În cazul în care va fi găsit vinovat, spaniolul va sta trei ani şi jumătate la închisoare. 

 

Citește și: