Adriana Stanca
11092 vizualizări 10 mai 2013

Când a păşit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, BRUNO ICOBEŢ, CÂŞTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL3, a mărturisit simplu: „Nu am voce, nu dansez, am ceva mai special: relaţia cu câinii mei”. Vorbele sale aveau să îşi demonstreze imediat veridicitatea, numărul artistic prezentat de concurent cucerind imediat atât publicul, cât şi pe cei trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT.

„Îmi doresc ca un astfel de număr să câştige ROMÂNII AU TALENT. Mi se pare fantastic, e singura dată când am emoţie înainte de un număr”, spunea Mihai Petre la finalul reprezentaţiei lui BRUNO ICOBEŢ din SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

 “Sigur, aveţi nişte câini minunaţi, dar adevărata minune din viaţa acestor câini sunteţi dumneavoastră”, completa Andi Moisescu.

Într-un interviu acordat gândul cu câteva ore înainte de MAREA FINALĂ, BRUNO ICOBEŢ, 50 de ani, a spus că, într-o oarecare măsură, a fost aprope sigur că va ajunge în FINALA din 10 mai şi că nu s-a temut în mod special de niciun concurent: “Suntem unici în România!”

Pentru numărul care i-a oferit şansa la marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote, BRUNO ICOBEŢ s-a pregătit nu o lună, nu un an, ci nouă.

„Numărul din finală reprezintă o muncă de 4 ani plus 3,5 ani plus 1,5 ani, vârsta lui Blue, Ozzie şi J în acest moment. În total 9 ani”, a povestit BRUNO ICOBEŢ.

„Un asemenea număr nu se poate face într-o săptămână şi nici într-o lună. El se bazează pe experienţa minunaţilor săi prieteni şi "pe încrederea mea în ei”, a adăugat concurentul în vârstă de 50 de ani, adăugând însă că cel mai dificil nu a fost să lucreze cu cei trei patrupezi, ci să se asigure că mesajul său trece dincolo de micile ecrane.

Pentru că, spune BRUNO ICOBEŢ, participarea lui la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 are rolul de a deschide în faţa tuturor o lume specială:

„Am venit să spun oamenilor să se aşeze la nivelul căţeilor lor, pe iarbă, în casă, şi în acel moment vor vedea ceea ce văd eu în fiecare zi: o lume în care nu există nivele de gri, o lume frumoasă în care bucuria şi iertarea sunt pe primul plan”.

Foto: Facebook

Aşadar, dragostea şi pasiunea sunt motivele pentru care BRUNO ICOBEŢ preferă să lucreze cu câinii, şi nu aspectul financiar cum ar crede unii.

De aceea chiar şi banii pe care i-ar putea câştiga în FINALA ROMÂNII AU TALENT i-ar investi tot în disc dogging, sportul despre care BRUNO ICOBEŢ crede că celebrează legătura dintre câine şi om.

„Aş pleca cu soţia şi căţeii într-o vacanţă frumoasă pe care nici măcar nu vă puteţi imagina cât de mult o merită”, a povestit BRUNO ICOBEŢ. „Voi putea organiza cursuri de educaţie canină şi discdog fără a mai fi necesară alergătura continuă după sponsori, voi putea cumpăra echipamente cu care cursanţii să practice sportul”, a mai spus câştigătorul ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, competiţie care a pus la bătaie un premiu de 120.000 de euro oferit de COSMOTE.

Citește și: