Silviu Bănilă
1216 vizualizări 10 apr 2019

Judit Vanyo a rămas cu sechele emoţionale, dar a reuşit să îl surprindă pe individ cu telefonul mobil, prin vizor, scrie Liverpool Echo, citat de mirror.co.uk.

În imagini putem observa un bărbat dubios care bate în uşă şi urlă „DESCHIDE!”, la numai două ore după miezul nopţii.

Femeia de 29 de ani a rămas „împietrită de teamă” şi spune că individul a plecat doar după ce a chemat poliţia - dar se teme că acesta ar putea să revină.

Judit, de origine ungară, a declarat: „Prima oară a început să lovească în uşă şi m-am trezit imediat, întrebând cine este. Nu l-am mai văzut până acum şi m-am gândit că ar fi putut greşi adresa, că este în căutarea altei persoane”.„Dar a continuat să îmi spună să deschid uşa şi eu i-am zis că nu îi deschid, deoarece nu-l cunosc. Mi-a zis să deschid şi - când a văzut că nu mă conformez - a început să urle. M-a făcut „curvă” şi mi-a adresat alte numeroase jigniri, dar nu am înţeles ce zice exact, din cauza englezei mele deficitare”, a spus Judit.

Judit a mai declarat că individul - îmbrăcat în negru şi roşu - a plecat şi apoi a revenit pentru a continua scandalul. Bărbatul s-a făcut dispărut definitiv doar după ce femeia a sunat la poliţie.

„După cinci minute a revenit şi am realizat un video, deoarece eram şocată şi nu ştiam ce să fac. Am sunat la poliţie şi cred că individul a auzit şi a plecat, după câteva minute”.

Judit a spus că era singură acasă cu fiul de şapte ani, deoarece iubitul ei se afla în vacanţă. Băieţelul a fost trezit de bătăile în uşă şi Judit a încercat să-i explice situaţia.

„Nu ştiam cât va mai rezista uşa. Nu aveam niciun obiect de mobilier pe care să-l proptesc, toate lucrurile erau prea grele pentru a le muta. Ne-am trezit cu toţii, copilul, vecinii, dar nu am avut curaj să ieşim la individ. Nu l-am minţit pe fiul meu şi i-am zis că un om rău a vrut să intre peste noi, dar poliţia îl va prinde”, a povestit femeia îngrozită.

Vecinii au fost avertizaţi, la rândul lor şi Judit a pus o fotografie a bărbatului pe holurile clădirii.

„Nu am mai păţit aşa ceva şi stau aici de doi ani. Sunt speriată, deoarece ar putea reveni. Avem case sigure, cu camere de supraveghere, coduri la uşi, dar cu puţin noroc poate intra. I-am avertizat pe oameni să îşi închidă uşile”, a spus femeia.

„Poliţiştii au fost chemaţi luni, la ora 2.30 dimineaţa, pentru că un individ se purta suspicios. Victima a fost alertată după ce acesta a bătut violent în uşă şi a jignit-o. Femeia a chemat poliţia şi bărbatul a fugit de la faţa locului”, a declarat purtătoarea de cuvânt al poliţiei din Merseyside.

 

Citește și: