19 vizualizări 24 mar 2008

Cécilia Ciganer-Albéniz, fosta soţie a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a spus ieri, din nou « da ». Este pentru a treia oară că fostul manechin îşi pune verigheta pe deget – de această dată cu milionarul din domeniul publicitar Richard Attias. Căsătoria a avut loc la New York şi petrecerea a durat ca în poveşti, trei zile. Vineri, invitaţii fericiţilor însurăţei (majoritatea chemaţi de peste Ocean) au fost găzduiţi la reşedinţa lui Attias din Greenwich, Connecticut. Sâmbătă, petrecerea a continuat pe celebrul Broadway, în Manhattan, unde Cecilia (dotată cu toalete marca Versace), Richard Attias şi invitaţii lor au asistat la o comedie muzicală „Mamma mia”, după o cină luată la un restaurant mexican.

Pentru ceremonia civilă de duminică seara, cuplul a ales grandiosul Rockefeller Center – mai exact, o sală de la etajul 68, inclusiv o sala de dans ce se învârte. La ceremonie au fost prezenţi toţi copiii Ceciliei – cele două fiice dintr-o căsătorie anterioară, cu Jacques Martin, dar şi băiatul ei şi al lui Nicolas Sarkozy. Deşi cuplul a încercat din răsputeri să păstreze datele evenimentului secrete, se pare că până la urmă cineva tot nu s-a putu abţine. Acel cineva a fost chiar Versace, care dădea informaţii bine plasate, astfel încât la fiecare pas al petrecerilor, existau numeroşi paparazzi francezi şi americani cu aparatele gata de declanşat.

Şi dacă presa franceză a urmărit cu maximă atenţie fericitul pas din viaţa fostei Prime doamne (care la un moment dat l-a părăsit pe Sarkozy şi s-a refugiat la New York chiar cu Richard Attias), nici pentru presa americană cei doi nu au trecut tocmai neobservaţi. Majoritatea tabloidelor au publicat poze cu cei doi ţinându-se de mână prin New York, în timp ce cotidianul The New York Times a considerat mai potrivit să se concentreze asupra fostului soţ, Nicolas Sarkozy. Publicaţia l-a apostrofat pe acesta şi i-a cerut mai multă seriozitate ca şef al statului francez. (E.F.)

Citește și: