Adriana Stanca
3483 vizualizări 22 iun 2014

Relaxat, înconjurat de prieteni, cu zâmbetul pe buze în ciuda celor peste 30 de grade Celsius. Aşa l-am găsit pe Cabron în cea de-a doua zi a filmărilor pentru videoclipul piesei „Vocea ta”, o colaborare cu băieţii de la Voltaj.

Pentru câteva ore, cântăreţul şi echipa sa de producţie au "pus stăpânire" pe Piaţa Universităţii, unde au tras ultimele cadre pentru clipul ce urmează a fi lansat în curând.

„Aici era gratis! Am zis să nu mai dăm banii pe platouri...”, a glumit Cabron, explicând motivul pentru care a ales un astfel de "platou" de filmare. „E un spaţiu deschis, frumos, nu prea s-au mai filmat videoclipuri aici", a mai spus el.

De altfel, nu a fost singurul loc din Capitală în care a mers pentru a realiza acest videoclip: „Am mai filmat la Buftea, la Budapesta – nu la Budaptesta în Ungaria, ci aici, în Bucureşti -, la Piaţa Unirii, peste tot... Pe o clădire înaltă, pe stradă... direct pe stradă, printre maşini. Am filmat pe un acoperiş, cred că erau 50 de grade acolo. Filmam şi eu şi băieţii de la Voltaj şi trăgeam câte un cadru, apoi ne opream să ne dădeam cu şerveţulul pe frunte. Dar asta pentru un scop bun!”, a povestit artistul.

Clipul regizat de Iulian Moga îi aduce laolaltă pe mulţi dintre prietenii lui Cabron, printre care Smiley, Mihai Morar, Dan Finţescu, Doc, Deliric, Marius Moga, George Vintilă şi Andrei Gheorghe. Acesta din urmă a venit chiar cu propriile idei pe „platourile” de filmare. A purtat o perucă şi şi-a accentuat barba cu machiaj pentru a intra în pielea unui personaj care a făcut valuri la Eurovision: Conchita Wurts.

„El a vrut să joace un rol. Astăzi nu a fost Andrei Gheorghe, dar zic eu că i-a ieşit bine şi a fost interesant. A fost ideea lui. Ne-a surprins şi pe noi când l-am văzut machiat astfel”, a mărturisit Cabron.

În videoclipul piesei „Vocea ta” nu apar însă doar vedete, ci şi câţiva dintre fanii cântăreţului. Castingul a fost destul de simplu, a povestit el: „Ne-am strâns toţi... am strâns o mare de oameni şi am ales: el, el, el şi el. De diferite vârste, nu contează”.

„Ne-am gândit să aducem în videoclip mai multe genuri de oameni din clasa socială care să-şi spună părerea. Cumva ideea este că eu îmi doresc să transmit ceea ce ar vrea să transmită omul care mă ascultă. Şi m-am gândit să bag şi câţiva ascultători de-ai mei în videoclipul ăsta, plus nişte persoane publice pe care le apreciez foarte mult.”

Piesa „Vocea ta" va fi inclusă pe viitorul album al lui Cabron, "intitulat „Dă-o tare”", ce va fi lansat în toamna lui 2014.

Citește și: