Gandul.info
Silviu Bănilă
3639 vizualizări 8 aug 2018

Nota de plată pentru două cafele espresso şi două sticle de apă a fost înmânată unui client al Cafenelei Lavena din celebra Piaţă San Marco din Veneţia, Italia.

Juan Carlos Bustamente (62 de ani), a fost atât de indignat de nota de plată de 43 de euro pentru patru băuturi non-alcoolice, încât a împărtăşit experienţa sa pe reţelele de socializare, scrie Daily Mirror.

A fost taxat cu 11,50 euro pentru fiecare ceaşcă de cafea şi cu 10 euro pentru fiecare sticlă de apă. Caffe Lavena reprezintă însă una din destinaţiile-cheie din Veneţia, dar Bustamente nu s-a arătat impresionant de acest aspect şi a criticat nota de plată prea mare.

„Nu ştiu ce credeţi voi, dar 43 de euro pentru două cafele şi două sticle de apă!?”, a exclamat omul pe reţelele de socializare.

”Este furt pe faţă - ruşine!!!”, comentează Vincenzo Cuius Iuculano. La rândul său, reprezentantul Caffe Lavena a declarat că nu are ce să îşi reproşeze şi clienţii plătesc un preţ PREMIUM pentru a se relaxa în Piaţa San Marco.

”Oamenii sunt iritaţi de nota de plată, pentru că nu ne ascultă când le spunem că ESTE MAI SCUMP să faci o consumaţie AFARĂ decât înăuntru. Nu fac altceva decât să se supere. Dacă vor o cafea, o pot lua de la bar cu 1,25 euro. Dacă vor să stea afară şi să asculte orchestra, să admire turnul cu clopotniţă şi Basilica San Marco, vor plăti diferit pentru această experienţă”.

Veneţia atrage anual în medie 30 milioane de turişti.

foto: Facebook / Juan Carlos Bustamente

 

Citește și: