Laura HOLBAN
70 vizualizări 31 ian 2012

Camerele de supraveghere din faţa unui club de noapte din Manchester au surprins nefericitul moment în care un tânăr este înjunghiat în gât. Tânărul a fost prins la mijloc într-o bătaie între un grup de bărbaţi şi bodyguarzii clubului, scrie Daily Mail.

Victima, în vârstă de 25 de ani, a fost dusă de urgenţă la spital şi a intrat în operaţie. În momentul de faţă, condiţia sa este stabilă şi urmează să fie interogat de poliţie. Totuşi, autorităţile au intrat în posesia înregistrării videode pe camera de supraveghere, înregistrare pe care au făcut-o publică în scopul de a cere ajutorul populaţiei pentru a-l prinde pe autor.

Atacatorul purta un hanorac alb, jeanşi albaştri şi pantofi albi şi are circa 20 de ani. Informaţiile acestea au fost făcute publice de către poliţişti în speranţa că vreun cunoscut al acestia ar putea ajuta autorităţile să îl găsească. "Victima a suferit o rană adâncă de cuţit şi are norocul de a fi în afara oricărui pericol. Urmează să vorbim şi cu el să aflăm ce s-a întâmplat, dar din ce au surprins camerele de filmat, a fost prins într-un anturaj şi a fost atacat fără niciun motiv întemeiat", a declarat ofiţerul Ian Hatfield.

Citește și: