Gandul.info
Departamentul Life - Mediafax
11779 vizualizări 11 iul 2018

Fostei vedete Playboy nu i-a fost greu să se facă remarcată în tribunele stadionului din Sankt Petersburg, de unde îşi încuraja actualul iubit, fundaşul Adil Rami (Olympique Marseille), aflat pe banca de rezerve a naţionale Franţei la meciul contra Belgiei, din semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. În vârstă de 50 de ani, fosta bombă sexy s-a agitat mult printre suporterii francezi, a strigat şi i-a aplaudat pe jucătorii francezi care s-au calificat în finală. 

Cum era de aşteptat, microbiştii au recunoscut-o şi au profitat de ocazie să realizeze cel mai tare selfie al vieţii lor.

 

Pentru a-şi saluta fanii, Pamela Anderson postase în dimineaţa meciului, pe contul ei de Instagram, un fragment dintr-un film al regizorului rus Andrei Tarkovski, alături de un mesaj în limba rusă. ”Buna dimineaţa, Sankt Petersburg. Mă bucur ca am ajuns aici, să susţin naţionala Franţei la Cupa Mondială. Dragostea mea a mutat munţii ca să mă aducă aici. Mă simt ca o fetiţă.”

 

Fericită pentru victoria echipei iubitului său, după meci, fostul playmate a postat o fotografie senzuală, lângă care şi-a scris doar numele şi literele FR, ca un omagiu pentru calificarea francezilor în finală.

 

 

🇫🇷

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Jul 10, 2018 at 2:58pm PDT

Vedeta americana a început o relaţie cu fundaşul lui Olympique Marseille şi chiar s-a mutat în Franţa, pentru a fi aproape de el. Ea a mărturisit că Adil Rami (33 de ani) o ajută să treacă mai uşor perioada de menopauză în care a intrat şi nu exclude nici o eventuală căsătorie cu acesta.

 

Citește și: