Gandul.info
Sorin Bogdan
6824 vizualizări 5 iul 2018

Agenţia de publicitate Novatek Art a fost desemnată de primăria Moscovei să picteze faţadele a patru blocuri cu 12 etaje, scrie reuters.com. Directorul agenţiei Ivan Panteleev a profitat de ocazie pentru a pune în valoare nurii soţiei sale şi i-a pus pe pictori să o folosească drept model. Oamenii s-au conformat şi au pictat-o pe Daria Panteleeva cu o minge de fotbal în braţe, îmbrăcată doar într-un maieu şi pantalonaşi scurţi de sport, pe fundalul unui cer albastru.

”E adevărat că modelul picturii a fost soţia mea,” a recunoscut Panteleev, intervievat de Reuters, ”dar pentru o imagine de asemenea dimensiuni, pictorii au nevoie de un model.”

”Panteleev n-a rezistat şi şi-a pictat nevasta pe ditamai zidul,” l-a ironizat pe Facebook Ana Nistratova, directorul unei galerii de artă din Moscova. ”Aflând de critici, el a replicat că LUMEA E GELOASĂ. Evident, suntem geloase. Doamnelor, ăsta e tipul de soţ pe care trebuie să puneţi mâna!”

”Dacă un artist are de pictat ”o rusoaică cu o minge în braţe”, cui îi pasă dacă modelul este o femeie oarecare sau una pe care o cunoaşte?” a replicat Daria Penteleeva mesajului răutăcios. 

Într-un filmuleţ pe Instagram, agenţia Novatek i-a prezentat pe artiştii care au realizat picturile murale pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

 

 

Foto: Daria Panteleeva / Facebook

 

Citește și: