Ana Obretin
59 vizualizări 15 apr 2019

Clipul de promovare o prezintă pe Jane (Woodley), care îşi dă seama că grupul lor de prietene este numit „Cele cinci din Monterey", „ca şi cum toate aveau câte o literă stacojie imprimată pe spate", potrivit Variety.

„Fiul meu este mort", spune personajul lui Streep, Mary Louise Wright, din fundal. "Vreau să ştiu ce s-a întâmplat în noaptea aceea. Sunt foarte tentată să întreb, dar nu cred că voi afla adevărul, nu-i aşa?", mai spune aceasta.

Producţia HBO "Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies", regizată de Jean-Marc Vallée, a fost recompensată cu patru premii Globul de Aur, pentru cea mai bună miniserie şi pentru interpretările actorilor Nicole Kidman, Alexander Skarsgard şi Laura Dern. De asemenea, a obţinut opt premii Emmy.

"Big Little Lies", bazată pe romanul bestseller scris de Liane Moriarty, a fost iniţial difuzată ca miniserie, însă HBO a anunţat, în decembrie 2017, că va produce un al doilea sezon, care va fi regizat de Andrea Arnold, premiată cu un Oscar în 2005, pentru scurtmetrajul "Wasp". Scenaristul sezonului al doilea este David Kelley, cel care a scris şi primul sezon, iar producători executivi sunt Witherspoon şi Kidman.

Foto: Big Little Lies/ Facebook

Citește și: