Florin Badescu - Mediafax
9414 vizualizări 17 apr 2013

Cel de-al şaptelea film din franciza cinematografică "Furios şi iute/ Fast & Furious", cu Vin Diesel în rolul principal şi regizat de James Wan, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 11 iulie 2014, informează contactmusic.com.

Actorul Vin Diesel, în vârstă de 45 de ani, însoţit de colegii săi din distribuţia acestei francize, inclusiv Paul Walker, celălalt protagonist al seriei, au fost prezenţi la CinemaCon din Statele Unite, marţi, pentru a promova cel de-al şaselea film, care va fi lansat luna viitoare. Vin Diesel a anunţat cu această ocazie că cel de-al şaptelea opus va ajunge pe marile ecrane în iulie 2014 şi a spus că "mai este loc de încă două sau trei filme în această serie".

Datorită datei de lansare care a fost aleasă pentru "Fast & Furious 7", acest film de acţiune va concura în box office-ul nord-american cu o altă peliculă mult aşteptată, "X-Men: Days of Future Past", care va ajunge în cinematografe o săptămână mai târziu.

Vin Diesel, care este şi producător al francizei "Fast & Furious", le-a oferit fanilor câteva informaţii în exclusivitate despre noul film din această serie: "Următorul (film) va fi probabil cel mai mare dintre toate".

James Wan este cineastul care a fost ales să regizeze "Fast & Furious 7", preluând astfel această franciză de la Justin Lin, care a regizat al şaselea film din serie.

Filmul "Fast & Furious 6" va fi lansat pe 24 mai.

Citește și: