Mădălina CHIŢU
741 vizualizări 10 dec 2011

Adele a anunţat că următorul ei album va fi lansat pe piaţă abia peste doi sau trei ani. Într-un interviu acordat recent, cântăreaţa britanică a dezvăluit că nu se grăbeşte să lanseze un nou material discografic, după albumul 21, care a fost declarat cel mai bun al anului 2011 şi s-a vândut în peste 4.8 milioane de exemplare.

În vârstă de 23 de ani, artista a suferit în urmă cu o lună o operaţie la corzile vocale. "De abia aşteptam să am o perioadă în care să nu fac absolut nimic. Îmi imaginez că atunci când voi avea 25 sau 26 de ani îmi voi lansa şi următorul album. Deocamdată nu am avut timp să mă gândesc la următorul album. Pentru moment, tot ce vreau să fac este să lenevesc şi să stau acasă. Voi dispărea şi mă voi întoarce cu noul album atunci când acesta va fi gata de lansare. Până atunci nu voi mai lansa nimic", a declarat artista într-un e-mail trimis celor de la Billboard, informează The Telegraph. Cântăreaţa a mai precizat că deocamdată nu a avut timp nici să compună melodii.

Întrebată când va reveni pe scenă pentru a cânta, artista britanică a spus că este în perioada de recuperare. "Operaţia pe care am suferit-o a decurs cum nu se putea mai bine. Pentru că mi-am forţat corzile vocale şi am cântat aşa timp de trei-patru luni, acum sunt în perioada de recuperare. Trebuie să îmi revin. Cel mai probabil voi reveni pe scenă undeva prin luna ianuarie sau februarie", a precizat Adele.

Cântăreaţa a mai dezvăluit că va dedica o melodie artistei Amy Winehouse. "Amy a fost un mare artist, al cărei fană sunt", a spus artista britanică.

Citește și: