Florin Badescu - Mediafax
2275 vizualizări 26 ian 2013

Cântăreţul Marc Anthony, fostul soţ al lui Jennifer Lopez, s-a despărţit de iubita lui, modelul Shannon de Lima, cu care a avut o relaţie de peste un an, informează accesshollywood.com.

"Marc a pus capăt relaţiei sale cu modelul Shannon de Lima. Despărţirea lor s-a produs pe cale amiabilă la jumătatea lunii ianuarie", a declarat pentru revista People agentul de presă al cântăreţului.

Marc Anthony şi-a oficializat relaţia cu Shannon de Lima în ianuarie 2012, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, în care a spus că modelul venezuelean este ca "o statuie a libertăţii (sale)".

Cuplul a fost văzut pentru ultima oară împreună săptămâna trecută, în clubul Marquee din New York.

Înainte de relaţia cu Shannon de Lima, Marc Anthony a fost căsătorit vreme de şapte ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în iulie 2011.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles. Cântăreaţa a născut gemeni în februarie 2004.

Marc Anthony, care se află deja la cel de-al doilea divorţ, după cel de fosta Miss Puerto Rico Dayanara Torres, a vândut peste 12 milioane de albume pe plan mondial.

Citește și: