Florin Badescu
352 vizualizări 31 oct 2011

Pippa Middleton, cumnata prinţului William, este pe punctul de a semna un contract cu o editură britanică pentru a publica un ghid de sfaturi practice despre normele de etichetă ce trebuie respectate pentru a deveni o gazdă perfectă cu ocazia recepţiilor şi dineurilor speciale, informează AFP.

Potrivit mai multor publicaţii britanice, Pippa Middleton, devenită o celebritate de talie mondială după căsătoria prinţului William cu sora ei, Catherine, prilej cu care mezina familiei Middletion s-a remarcat graţie rochiei care i-a pus în valoare silueta, a avut deja câteva întâlniri profesionale cu reprezentanţii mai multor edituri din Marea Britanie.

Pippa, ale cărei fotografii sunt extrem de căutate de tabloide, lucrează pentru compania familiei Middleton, specializată în organizarea de evenimente şi petreceri, şi publică deja articole pe această temă pe un blog specializat.

Cartea ei, ce ar putea fi lansată de Crăciun în 2012, va conţine, potrivit presei britanice, diverse sfaturi despre norme de etichetă, preparate culinare şi articole decorative şi se adresează acelor persoane aflate în căutare de idei noi pentru a organiza o petrecere privată.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra. Tânăra în vârstă de 28 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie.

Citește și: