Silviu Bănilă
1851 vizualizări 31 ian 2019

În timp ce Netflix i-a rugat pe abonaţi să nu se lase păcăliţi de „sexualitatea debordantă” a criminalului în serie Ted Bundy, care a ucis zeci de femei în SUA, chiriaşul unei case în care psihopatul a locuit între 1974-1975, pe vremea când studia Dreptul, s-a plâns că este hărţuit de privirile curioşilor, scrie thisisinsider.com.

Casa are cinci camere şi chiriaşul a spus că o persoană locuieşte în vechea cameră a lui Bundy.

Unii oameni vor să fotografieze casa, în timp ce alţii caută scara de incendiu, pe care o folosea criminalul în serie în timpul escapadelor sale secrete.

 În apropierea casei în care a stat Bundy se află un şopron, dar şi un beci, pe care poliţiştii l-au examinat, înainte de execuţia celui mai cunoscut criminal în serie din istoria SUA.

Bundy a primit de trei ori pedeapsa capitală, pentru uciderea a trei femei. Înainte de execuţia sa din 24 ianuarie 1989, Bundy a mărturisit peste 30 de crime, pe care le-a comis între 1974-1978.

 Alţi experţi cred că Bundy a ucis peste o sută de persoane, devenind astfel cel mai teribil criminal în serie care a activat vreodată în America.

Locuitorii din zonă au început să tragă obloanele, deranjaţi de privirile insistente ale curioşilor care vor să afle cât mai multe detalii despre viaţa lui Bundy.

Vidor / Wikimedia Commons

Vidor / Wikimedia Commons

Vidor / Wikimedia Commons

foto main: Wikipedia

„Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile” TRAILER

„Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes” TRAILER

Citește și: