Oana Ghita - Mediafax
2489 vizualizări 5 aug 2013

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 octombrie, au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 200 şi 500 de lei, informează un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

Biletele au fost puse în vânzare în exclusivitate în reţeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, la casa de bilete Vreau Bilet din strada Profesor Moise Nicoară nr. 18, Arte International - Librăria Eminescu, precum şi în magazinele EuroGSM, la Sala Palatului şi online, pe www.vreaubilet.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, astfel: categoria IV - 200 de lei, categoria III - 250 de lei, categoria II - 290 de lei, categoria I - 390 de lei şi categoria VIP - 500 de lei.

Organizat de International Best Project, concertul din acest an are la bază un atu esenţial, extrem de important atât pentru interpret, orchestra acestuia, cât şi pentru auditoriu. Faţă de reprezentaţiile anterioare din România, susţinute în spaţii amenajate în aer liber, Julio Iglesias a ales de această dată să concerteze într-o sală de spectacol cu acustică adecvată, fapt care le va garanta spectatorilor o experienţă muzicală fascinantă.

Prin urmare, fanii din România ai artistului vor beneficia în această toamnă de un concert live grandios, din programul căruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lui Julio Iglesias, precum "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara", "El Amor" şi "Aqua dulce, aqua sala".

Concertul din 24 octombrie este al 12-lea pe care artistul spaniol îl susţine pe scenele din România, cel mai recent având loc anul trecut, la Bucureşti.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se află în topul celor mai bine vânduţi 15 artişti din istorie.

Citește și: