129 vizualizări 22 iun 2008

Măruţă are parte de o vară agitată: Happy Hour nu ia vacanţă până în iulie, iar de săptămâna trecută face naveta între studiourile de la Buftea şi platourile de filmare de la Un film SIMPLU. Totul are o explicaţie: Cătălin a primit unul din rolurile-cheie din noul film produs de MediaPro Pictures. Este Cătălin Mânuţă, un poliţist care s-a erijat în mentorul colegilor săi mai neexperimentaţi. Prima victimă - ucenicul său, Iulica Moca (interpretat de Iulian Moga), un naiv pus pe fapte mari, ca orice tânăr la început de carieră.

Prima lor misiune îi aduce faţă în faţă cu doi infractori extrem de periculoşi, Connect-R şi Alex, cântăreţi paşnici în viaţa reală. Pe Mânuţă nu-l sperie nimic, mai ales că în toate filmele pe care le-a văzut până acum poliţiştii îi pun mereu la respeect pe răufăcători.

Prima lor zi de filmare a început foarte devreme, aşa că la ora 6.30 Cătălin şi Iulian se pregăteau deja pentru secvenţa în care agentul Mânuţă îşi iniţiază colegul în tainele condusului unei maşini de poliţie. Pentru Iulian, regizor de videoclipuri de felul lui, cel mai dificil a fost să se obişnuiască în postura de actor şi sş se abţină de la a-i da indicaţii regizorului filmului, Tom Gatsoulis. Până la finalul zilei, i-a reuşit doar prima parte.

Lui Măruţă i-a venit ideea să-i testeze eficienţa uniformei: “Am intrat într-un bloc, am bătut la prima uşă şi am întrebat foarte serios dacă la scara respectivă locuieşte familia Popescu. Doamna care a deschis m-a întrebat râzând: “Ce faci, Măruţă, ai înnebunit, acum umbli îmbrăcat în poliţist?” Prin urmare, mai avem de lucrat”, se consolează Cătălin.

Filmările pentru Un film SIMPLU au început în urmă cu o săptămână şi se vor încheia luna viitoare. Scenariul porneşte de la o premisă reală: în ultima vreme, s-a tot vorbit despre o despărţire în trupa SIMPLU, iar albumul solo al lui Smiley a alimentat zvonurile. Iniţiatorul proiectului este şi producătorul filmului - Alma Sârbu, prietena cu băieţii de la SIMPLU. “În urmă cu doi ani, ne gândeam să facem un remake al filmului Liceenii, care s-a transformat într-o poveste despre începuturile trupei Simplu. Pe măsura ce discutam am înţeles că publicul ar vrea să-i vadă pe ei în prezent, jucându-şi propriile roluri”, povesteşte Alma. Lungmetrajul va fi difuzat pe PRO TV în septembrie. (D.P.)

Citește și: