Otilia Ciocan
515 vizualizări 1 nov 2014

Potrivit aceleiaşi cercetări, aproape jumătate dintre români (49%) cred în visele premonitorii, un procent apropiat (44%) afirmând că au avut astfel de vise.

Din rândul celor care susţin că au avut vise premonitorii, nu mai puţin de 81% spun că acestea s-au îndeplinit. De asemenea, 41% dintre respondenţi afirmă că lor sau cunoscuţilor li s-au întâmplat "lucruri rele" anticipate prin vise sau prin alte semne.

Un procent mult mai mic, de 19%, crede în existenţa vrăjitoarelor care pot prevedea viitorul, iar 4% recunosc că au apelat la acestea.

Cei mai mulţi români se consideră norocoşi, însă nu joacă la loto şi pariuri sportive

Majoritatea românilor se consideră norocoşi, însă spun că nu joacă la loto şi nici la pariuri sportive, potrivit sondajului.

Conform sondajului, 64% dintre cei chestionaţi se consideră persoane norocoase. În ciuda acestui lucru, doar 22% dintre români spun că joacă la Loto 6/49, doar 18% la loz în plic şi doar 7% la pariuri sportive, potrivit aceleiaşi cercetări.

Pe de altă parte, un român din trei (29%) consideră că are un număr norocos. Cele mai menţionate numere considerate norocoase sunt 13 (23%) şi 7 (22%).

Sondajul IRES a fost realizat la 31 octombrie, pe un eşantion de 1.214 subiecţi cu vârsta de minimum 18 ani.

 

Citește și: