92 vizualizări 26 sep 2008

O după-amiaza a controversei îi aşteaptă pe telespectatorii Romantica, sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 17.30, la Meriţi să fii cineva. Catinca Roman va juca din nou rolul de poliţist al modei, de această dată alături de bunul ei prieten Cătălin Botezatu. În fiecare ediţie din weekend, la Meriţi să fii cineva, Catinca, alaturi de câte un invitat-vedetă, găseşte în revistele mondene cu rubrici „bine şi prost îmbrăcaţi” personaje nedreptăţite. „De când dau amenzi, am primit foarte multe mesaje de la telespectatori şi de la prieteni. Şi, de curând, am primit un cadou drăguţ: o şapcă de poliţist! Nu este cea mai fashion piesă, dar mi s-a spus să o port, pentru că mă prinde. Am înţeles ironia, dar merg mai departe”, a declarat zâmbind Catinca. Aşa că va continua rubrica de poliţie a modei. n această ediţie, Cătălin Botezatu îşi va arăta talentul înnăscut de critic.

“Mon cher, îmi declar încă o dată, public, dragostea pentru tine şi regretul că ne ştim de prea mult timp ca să ne putem căsători”, au fost cuvintele cu care gazda i s-a adresat designerului. Regretul Catincăi nu a rămas fără replică: “Prietenii buni ajung uneori şi la sentimente mai profunde, deci nu se ştie niciodată... Eu recunosc că am o slăbiciune pentru tine”, a mărturisit Cătălin. “Am fi fost cu siguranţă cel mai cârcotaş şi fashion cuplu! Şi am fi putut sta oricând în intersecţia modei, să tăiem fără milă, în fiecare zi, câte o amenda pentru poliţia modei”, a conchis Catinca.

Miza de la Meriţi sa fii cineva” este simplă: a te îmbrăca bine este o chestiune discutabilă şi subiectivă prin excelenţă. Frumuseţea sau urâţenia sunt cu atât mai dificil şi mai nedrept de clasificat. Contează curajul, personalitatea şi atitudinea. (D.P.)
 

Citește și: