Alexandra Mortu
885 vizualizări 16 mai 2019

În prezent, tânără a împlinit vârsta de 20 de ani.

Atunci când poliţiştii au intrat în casa groazei au descoperit camere pline de urină şi gândaci. Dani, care avea aproape 7 ani în acel moment, a fost găsită într-o camera foarte mică, aproape de mărimea unui dulap, şi întunecoasă, purtând un scutec foarte umflat.

Corpul ei scheletic, plin de viermi, păduchi şi muşte, era înfăşurat într-o pătură mucegăită.

Detectivul Mark Holse, care ajunsese primul la faţa locului, a declarat pentru presa locală că: „A fost cel mai îngrozitor caz de neglijenţă pe care l-am întâlnit”.

Dani a fost imediat evacuată din casa teribilă din Florida şi mutată la Spitalul General din Tampa unde medicii au descoperit că nu poate merge, vorbi sau mânca ceva solid.

Potrivit doctorului Kathleen Armstrong, specializat în psihologie pediatrică, 85% din creierul unui copil se dezvoltă în primii cinci ani de viaţă, însă micuţa Dani suferea de autism şi suferă şi în prezent din cauza izolării la care a fost supusă, precum şi a diferitelor tipuri de deprivare. 

Mama biologică, Michelle Crockett, a fost arestată la momentul respectiv şi le-a spus autorităţilor că a încercat să facă tot ce putea, ţinând cont că rămăsese văduvă. Însă femeia nu a fost condamnată decât la doi ani de arest la domiciliu.

În 2007, Dani a fost adoptată de Bernie şi Diane Lierow. Cuplul a mărturisit că întotdeauna şi-au dorit o fetiţă şi probabil că există un motiv pentru care Dumnezeu a adus-o în vieţile lor.

Cei doi au încercat să amelioreze autismul fetiţei prin terapie specială, de mai multe tipuri, înot, consultări cu diferiţi medici, sesiuni de terapie de cinci ori pe săptămână etc.

Însă în 2015, cei doi au divorţat după 18 ani de căsătorie.

Ulterior Dani a rămas alături de Bernie, care a avut grijă de ea până la 18 ani când a devenit elegibilă pentru Programul Social de Siguranţă şi Protecţie Medicală.

În prezent, Bernie o vizitează lunar iar Dani încă nu poate vorbi sau scrie, dar pare mulţumită de locul unde se află, relatează Daily Mirror

Foto: Captură Youtube

 

Citește și: