Silviu Bănilă
423 vizualizări 9 apr 2019

Boris Kondraşin, în vârstă de 36 de ani, şi-a dezmembrat colegul cu un fierăstrău şi a aruncat bucăţi din cadavru pe geam, acestea fiind mâncate de câinele unui vecin, scrie The Independent.

Kondraşin a scos inima victimei, dar şi un ochi, pentru a le păstra. De asemenea, a consumat ficatul victimei, pe numele său Ilia, înainte de a-i bea sângele, într-un „vas special de argint”, sub îndrumarea „Satanei”, a declarat criminalul psihopat la poliţie.

Kondraşin a fost diagnosticat cu „schizofrenie în forma omucidomaniei”, descrisă ca „obsesia pentru crimă” - după omorul îngrozitor petrecut în Rusia, în urmă cu 20 de ani.

Criminalul le-a mai spus poliţiştilor că este un „vampir” pe nume „Baronul von Ginzel” şi a precizat că vrea să ucidă zece oameni.

Kondraşin a fost închis într-un spital psihiatric şi ulterior eliberat, după ce s-a stabilit că „nu reprezintă un pericol”.

Zece ani mai târziu, individul s-a folosit de licenţe false pentru a se angaja la un spital, unde a tratat sute de pacienţi.

În prezent, medicii verifică disperaţi dacă doctorul fals a făcut vreo victimă, în cariera sa.

După demascarea aşa numitului „vampir”, acesta a fost acuzat de falsificarea documentelor medicale şi posesia unei cantităţi mari de medicamente prescrise pe reţetă.

Experţii în medicină au declarat însă că ucigaşul are nevoie de tratament psihiatric, „deoarece nu înţelege că acţiunile sale sunt periculoase pentru societate”.

„Kondraşin a fost acuzat de trei infracţiuni... (dar medicii) au stabilit că acesta suferă de inimă. Anchetatorul a ordonat ca bărbatul să fie tratat şi să nu fie condamnat pentru ceea ce a făcut. Verdictul a fost aprobat de procuror şi va fi înaintat Curţii”, a precizat procurorul-şef Konstantin Pravosudov.

O anchetă a fost lansată pentru a stabili cum a reuşit Kondraşin să se angajeze la spital, deşi era un criminal cu sânge rece. Kondraşin a fost prins după ce mai mulţi colegi l-au dat pe mâna autorităţilor.

 

Citește și: