Mădălina CHIŢU
17888 vizualizări 28 ian 2015

Adrian Ţuţu a devenit cunoscut în întreaga ţară după ce a participat, în 2011, la show-ul de talente ROMÂNII AU TALENT, emisiune difuzată de Pro Tv. Notorietatea sa a crescut odată cu câştigarea titlului de ”cel mai talentat român”, dar şi a marelui premiu în valoare de 120.000 de euro.

La aproape patru ani distanţă de la câştigarea concursului, Adrian Ţuţu s-a întors de unde a plecat: în Focşani, lipsit de glorie şi falit. Într-o postate pe contul personal de socializare, acesta le vorbeşte fanilor săi despre ce a făcut cu banii câştigaţi la ROMÂNII AU TALENT şi despre cum s-a schimbat în tot acest timp.

”Uite că m-am întors de unde am plecat! Fără bani, la Focşani!!! Am preferat să bag banii câştigati din muzică înapoi în muzica, am preferat în loc de o casă, sa-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le ştiţi, să-mi plătesc piesele şi să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă. Poate că am procedat bine, poate nu, ideea e că eu mă bucur că am procedat aşa, pentru că am ajuns aici şi e momentul să o iau de la 0. Acum e clar că am încredere în mine, ba chiar mai mare ca niciodată!! Tot ce pot să zic e că mi-a fost destul de greu să am bani şi să încerc să scriu piese cu mesaj social, parcă abia aşteptam să se termine, să ştiu că voi putea scrie din nou cu sufletul şi nu doar poveşti inventate!!! În fiecare dimineaţă mă uit în oglindă şi când îmi zic : ‘bine ai revenit’ mă simt extraordinar de fericit!!! Să nu credeţi că mulţi bani o să vă aducă fericirea, nu acum că i-am avut chiar ştiu că nu o aduc. Vă mulţumesc că mi-aţi fost aproape şi îmi cer scuze pentru că ştiu că nu am fost aşa cum vă aşteptaţi, dar ţin să vă anunt că tocmai ce mi-am improvizat un studio în casa unui prieten şi m-am apucat să îmi produc singur piesele pe care parcă simt că o să le simţiţi. O să fac doar ce simt!! De restul nu mă mai interesează!!! Sunt aici doar pentru voi !!! Cu stima, Adrian Ţuţu”, este mesajul pe care primul câştigător al emisiunii ROMÂNII AU TALENT l-a transmis fanilor.

 

Citește și: