199 vizualizări 8 apr 2018

După ce a îndurat ani la rândul dureri severe de spate, Amy Bright, în vârstă de 41 de ani, a făcut o scanare cu computerul tomograf, în urma căreia a descoperit că are un ac de trei centimetri în coloana vertebrală. 

Potrivit spuselor femeii, acul atinge nervul conectat cu piciorul ei stâng, ceea ce creşte pericolul ca ea să rămână paralizată în cazul în care acul se mişcă din locul respectiv.

Medicii au informat-o deja pe Amy, mamă a şase copii, că din cauza locului în care se află acul, ar fi prea riscant să fie îndepărtat, astfel că femeia nu are de ales şi va trebui să trăiască având acul în interiorul ei şi luând tratament pentru durere. 

Acul se află, literalmente, în canalul spinal, ceea ce face din cazul de faţă unul extrem de rar, după cum a declarat şi avocatul femeii, Sean Cronin, cel care s-a ocupat, de-a lungul carierei, de numeroase cazuri de malpraxis. 

Amy Bright l-a născut pe fiul ei, Jacob, în 2003, la Naval Hospital, în Jacksonville. La două luni după naştere a început să aibă dureri inexplicabile de spate. 

Femeia crede că acul s-a rupt în momentul în care i s-a făcut anestezia şi consideră că medicii au ştiut asta, dar nu i-au spus. 

Amy Bright şi avocatul ei acuză spitatul de fraudă şi malpraxis şi vor începe demersurile de acţionare în judecată anul acesta. 

Citește și: