Supărat că a picat de mai multe ori examenul la matematică, un student din Marea Britanie a făcut un gest inedit: şi-a tatuat o formulă matematică pe una dintre fese.

Rory Kirkman  avea 16 ani când a susţinut prima dată testul respectiv, scrie The Mirror. Pentru că nu a obţinut o notă de trecere, băiatul şi-a încercat şansa din nou, în anul următor.

Cum nici atunci nu a avut însă noroc, tânărul a făcut un pariu cu prieteniii lui: dacă nici a treia oară nu va obţine cel puţin calificativul „B”, îşi va face un tatuaj cu formula pe care a tot greşit-o la examene.

„Ştiam că sunt capabil să obţin măcar un B sau mai mult, dar prietenii mei tot râdeau mereu de mine că am picat examenul de atâtea ori, aşa că m-am gândit să mă automotivez cumva”, a povestit el. „În final, când am primit rezultatele, am aflat că doar trei puncte mi-au mai lipsit pentru a lua un B... restul e istorie”, a adăugat el.

FOTO: The Mirror

Totuşi, a existat şi o veste bună pentru Rory: în aceeaşi zi a aflat că a fost admis la facultate.

„Destul de ciudat, dar singurul lucru care mi-a trecut prin minte atunci a fost cât de amuzantă era situaţia”, şi-a amintit băiatul.

Aşadar, proaspătul student s-a văzut nevoit să se ţină de promisiunea făcută prietenilor săi şi a mers să se tatueze. Artistul care s-a ocupat de realizarea tatuajului a fost şi el surprins de „modelul” ales de Rory.

FOTO: The Mirror

„Mi-a spus că este prima dată după mult timp când cineva îi cere un tatuaj atât de special. A mărturisit că zilnic îi povesteşte soţiei lui poveşti amuzante de la salon, dar că asta le întrece pe toate”, a spus tânărul în cele din urmă.

 

Citește și: