Gandul
596 vizualizări 11 iul 2019

„Prietena iubitei mele susţie că am făcut sex cu ea când eram beat şi are un videoclip care să ateste asta. Acum îmi cere să mă despart de prietena mea pe care o iubesc şi sunt disperat”, îşi începe povestea tânărul.

„Am 18 ani, iar iubita mea şi colega ei au 16. Colega iubitei mele mi-a sugerat să-i facem o petrecere surpriză iubitei mele pentu aniversarea de 17 ani. Mi s-a părut o idee bună aşa că am mers să mă întâlnesc cu ea, minţind-o pe iubita mea că merg să mă văd cu fratele meu mai mare. Era vineri seara şi părinţii colegei prietenei mele erau plecaţi, aşa că am mers la ea acasă.

Am început să facem o listă cu invitaţi şi colega iubitei a adus alcool la masă.

Nu obişnuiesc să beau aşa că m-am ameţit imediat. Îmi amintesc doar că la un moment dat a venit cu o sticlă de vodka şi de atunci s-a rupt filmul.

M-am trezit a doua zi în patul ei.

Mi-a spus că am făcut sex şi că ne-am filmat. Apoi mi-a mărturisit că este îndrăgostită de mine şi că ar trebui să fim într-o relaţie, ceea ce înseamnă că ar trebui să renunţ la iubita mea.

Dar eu nu o iubesc pe ea, ci pe prietena mea.

Nu am făcut niciodată sex cu iubita mea deoarece mi-a spus că nu este pregătită.

Colga ei spune că are în telefon filmul cu noi doi, dar mi-l va da atunci când mă voi despărţi de iubita mea.

Am încercat să mă distanţez de această fată, dar este mereu în prezenţa prietenei mele ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a povestit tânărul pentru The Sun.

 

Citește și: