Mihai SCHIAU
7180 vizualizări 12 ian 2012

TVR i-a făcut Innei, prin vocea lui Dan Manoliu, redactorul-şef al Redacţiei Divertisment, propunerea de a se înscrie în preselecţiile pentru concursul Eurovision 2012, însă artista a refuzat din cauza programului încărcat.

Citeşte şi EUROVISION 2012. România dă cea mai sexy concurentă: Elena de la Mandinga. VIDEO


"Inna a luat foarte în serios această propunere, însă ea nu se va putea materializa, având în vedere concertele, înregistrările, evenimentele din ţară şi din afară pe care Inna le-a semnat deja", a declarat, pentru gândul, managerul Roton, Cătălin Muraru.

El a spus că angajamentele deja semnate vor fi respectate, chiar dacă participarea la Eurovision i-ar fi putut aduce Innei un capital de imagine mai mare. "Dacă avem deja un contract semnat la Roşiori şi ne cheamă cineva la Berlin, mergem la Roşiori", a precizat Cătălin Muraru, pentru gândul.

Managerul Roton nu a exclus, însă, o participare a Innei la Eurovision în 2013. "Să vedem dacă se discută mai din timp, dacă TVR va mai fi interesat. Oricum, trebuie văzut cum evoluează proiectul Inna până atunci", a mai precizat Muraru, pentru gândul.

TVR, buget de 200.000 de euro pentru participarea României la Eurovision

Alexandru Lăzescu, preşedinte-director general al TVR, a dezminţit speculaţiile referitoare la absenţa României de la Eurovision 2012, apărute după ce Sorin Burtea, reprezentantul salariaţilor SRTV în CA al TVR, a declarat că televiziunea publică se confruntă cu "probleme mult mai grave legate de lefuri decât un festival".

"E o speculaţie. Întotdeauna apar discuţii dacă e oportun sau nu să organizăm, dar decizia este de face (preselecţia pentru concurs - n.r.). Mergem obişnuit, pe programul pe care îl avem. Sper să nu intervină nimic", a declarat Lăzescu pentru gândul.

TVR a stabilit un buget de circa 200.000 de euro pentru participarea României la Eurovision 2012, suma urmând să fie supusă aprobării membrilor Consiliului de Administraţie al Televiziunii Române, care se vor întâlni în şedinţă în jur de 20 ianuarie, au declarat pentru Mediafax surse din TVR.

Dan Manoliu, redactorul-şef al Redacţiei Divertisment din TVR, a fost desemnat, încă de anul trecut, să se ocupe de organizarea participării României la ediţia din 2012 a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 22, 24 şi 26 mai, în oraşul Baku (Azerbaijan).

 

Citește și: