Gandul
33363 vizualizări 10 apr 2019

„Sweet Bunny”, cum este cunoscută, este foarte activă pe PornHub, unul dintre cele mai populare site-uri pentru adulţi din lume, unde încarcă conţinut nou cu regularitate.

Contul ei principal, „Sweet Bunny”, nu poate fi accesat din România, fără utilizarea unui server proxy sau a unui serviciu VPN. Tânăra şi-a deschis şi un cont secundar, numit „Miss Rubby”, pe care joacă rolul unei roşcate „obraznice”.

Pentru ambele canale, femeia se promovează pe Reddit, unde are un canal nerecomandat minorilor, pe care publică imagini, dar şi bucăţi din clipurile încărcate pe PornHub.

Tânăra, al cărei nume nu a fost făcut public în urma scandalului, are 25 de ani şi era angajată ca secretară în cadrul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii a Universităţii Politehnica din Timişoara. Vara trecută, femeia a realizat cel puţin două filme porno în biroul secretariatului, în care-şi desfăşura activitatea, în perioada în care studenţii erau plecaţi în vacanţă.

„Era super de treabă şi înţelegătoare, ea se ocupa de seria de studenţi de la engleză. Toată lumea era mulţumită de ea, pentru că nu era ca celelalte secretare, ne ajuta mereu”, a declarat un student din cadrul Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii. 

Citește și: