Contratenorul Cezar Ouatu şi soprana Angela Gheorghiu au recunoscut, joi seară, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că formează un cuplu.

„În general, artiştii au anumite sentimente între ei, altele decât cele pe care le au faţă de oamenii obişnuiţi. Au o anumită profunzime.  Ce s-a întâmplat între mine şi Angela Gheorghiu a dat curs la multe speculaţii, dar ceea ce este privat trebuie să rămână privat. Sper ca această relaţie, frumoasă cred eu, să nu ajungă într-o situaţie bizară, cum o vor mulţi în România. Sper să rămână o relaţie elegantă şi profundă”, a declarat Cezar Ouatu în respectiva emisiune.

Reprezentantul României la Eurovision a fost completat de Angela Gheorghiu, aflată şi ea în studio. „Ce să vă spunem, că locuim împreună?”, a intervenit soprana la un moment dat.

Interesant este că omul care le-a făcut cunoştinţă celor doi este chiar fostul soţ al Angelei Gheorghiu, tenorul Roberto Alagna. „Roberto mi-a spus că trebuie să-i aud vocea (n.r. lui Cezar), că este o minune”, a declarat Angela Gheorghiu.

Citește și: