1028 vizualizări 22 ian 2015

Cea mai importantă vedetă a postului CNN, Anderson Cooper, spune că nu ştie ce este “un stil de viaţă homosexual”, declarând că a vizionat „I Love Lucy”, care este una dintre emisiunile “sănătoase” de televiziune la care Larry Tomczak a sugerat că părinţii ar putea să îşi lase copii să se uite, faţă de “Modern Family”, “Glee” şi alte programe care promovează  “o agendă gay”, potrivit Huffington Post.

"Acestea au fost vremurile bune, când homosexualii puteau fi arestaţi pentru că merg la un bar sau puteau fi concediaţi de la locurile lor de muncă - fapt care încă se întâmplă în multe state - şi îşi trăiau viaţa în umbră, în mare măsură", a observat Cooper. "Vremuri bune", repetat el.

Tomczack l-a criticat pe Cooper pentru că a spus deschis la TV că mai degrabă “ar face sex” cu un bărbat. Remarcile lui Cooper au urmat celor ale Ellen DeGeneres, care i-a răspuns la rândul ei lui Tomczak în show-ul ei de săptămâna trecută.

"Singurul mod în care am încercat să influenţez oamenii a fost să fie mai buni şi mai plini de compasiune unii cu alţii", a declarat DeGeneres.
 

Citește și: