Silviu Bănilă
5128 vizualizări 12 apr 2019

Victoria Murphy are o firmă de curăţenie mai puţin obişnuită. La 25 de ani, tânăra a renunţat la jobul de cosmetician pentru a face pe femeia de serviciu în casele bogătaşilor din Edinburgh, scrie mirror.co.uk.

Serviciile Victoriei sunt atât de populare, încât femeia are acum 15 angajaţi, dintre care trei bărbaţi, care fac servicii de menaj în pielea goală.

Ei cer între 55-75 lire sterline pe oră, în funcţie de cât se dezbracă şi Victoria a testat pe propria piele serviciul, înainte să angajeze mai mulţi oameni.

Glimmer, firma acesteia, este tot mai cunoscută. Tânăra singură din Edinburgh Daschund, Louis, spune că a experimentat singură afacerea, pentru a fi sigură de succes.

„Nu suntem un serviciu de escorte. Oferim însă distracţie şi flirturi”, explică femeia.

„Personalul meu nu face nimic din ce nu îi face plăcere”.

100 de oameni au aplicat pentru un job la firma Victoriei şi aceasta precizează că i-a ales pe cei cu experienţă în curăţenie. Recunoaşte însă că cei 20 de clienţi frecvenţi şi 15 ocazionali i-au năruit portretul-robot al clientului care cere asemenea servicii.

În ciuda afacerii controversate, tânăra este susţinută de rude şi prieteni. „Ei înţeleg că afacerea este ca şi copilul meu. Le explic mult timp oamenilor că vorbim despre un serviciu de curăţenie. Facem curăţenie la standarde foarte ridicate. Cei mai mulţi oameni ne întreabă ce face un client când noi facem curăţenie. Îşi imaginează că stă pe loc şi asistă la un spectacol erotic, dar noi nu facem aşa ceva”, povesteşte femeia.

„Menajera îi va implica în jocul ei şi clienţii vor avea casa curată”.

Reţelel sociale - cu precădere Instagram - au avut un rol esenţial în promovarea serviciilor Glimmer.

„Folosim fluturaşi, reţelele sociale, ne promovăm pe unde apucăm”.

Victoria recrutează acum oameni în Glasgow şi Aberdeen şi vrea să devină un brand cunoscut la nivel naţional.

Glimmer va oferi şi „Meşteri dezbrăcaţi”, bărbaţi care să le ajute pe cliente la treburile casei.

 

Citește și: