Laura Cojocaru
722 vizualizări 28 apr 2019

Bărbatul a plecat într-o drumeţie în munţi, şi ca de fiecare data l-a luat şi pe cel mai bun prieten al său: căţeluşa  Daisy, potrivit CNN

Salvamontiştii americani au reuşit să găsească trupul neînsufleţit al bărbatului, după ce au auzit-o pe căţeluşa acestuia lătrând.

Departamentul de poliţie locală a pornit în căutarea bărbatului în vârstă de 65 de ani, după ce soţia a sunat la apelul de urgenţă pentru a declara dispariţia.

Bărbatul a plecat miercuri în expediţie, dar nu s-a întors peste noapte.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că bărbatul căutase informaţii despre zona Evans Creek, aşa că autorităţile au plecat în căutarea lui.

În prima zi de căutare în zona montană, poliţa nu a avut success. Abia a doua zi au dat peste maşina bătrânului, unde au descoperit nişte indicii cu privre la drumul pe care l-a urmat bărbatul.

După un timp căutătorii au auzit un lătrat.

„Un salvamontist a continuat să urce în direcţia din care a auzit lătratul şi a văzut un câine care se potrivea descrierii lui Daisy. Câinele  era într-o zonă foarte abruptă, deasupra râului Marshall”, a declarat şeful poliţiei locale.

După ce au ajuns la câine, căutătorii au observat că alături se afla trupul neîndufleţit al stăpânului.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a căzut în zona abruptă în timp ce urca pe munte, iar impactul a fost mortal.

Daisy i-a impresionat profund pe căutători: „Fără ea, nu am fi descoperit trupul bărbatului. Ne-a ajutat să ne îndeplinim misiunea”, susţin autorităţile.

 

 

 

Citește și: