Silviu Bănilă
1256 vizualizări 21 mar 2015

Dennis Hof a devenit "mentorul" prostituatelor cu vârste între 18 şi 21 de ani, datorită atitudinii sale faţă de titulatura de "proxenet", scrie Daily Mail. Hof îşi începe cartea controversată cu o poveste despre "prima sa erecţie", pentru care trebuie să-i mulţumească actriţei Marilyn Monroe, care l-a sărutat, pe vremea când acesta avea opt ani.

"Mi-a plăcut dintotdeauna sexul şi la un moment dat, m-am îndrăgostit de prostituate", mărturiseşte bărbatul. Hof a avut afaceri în domeniul imobiliar şi a devenit un client obişnuit al bordelului Moolight Ranch din Mound House, Nevada. În 1990, a cumpărat afacerea pentru un milion de dolari, stabilindu-se în Lyon County, una din puţinele regiuni care permite prostituţia legală. Bărbatul a schimbat numele bordelului în "Dennis Hof's World Famous Moonlite BunnyRanch" şi le-a instruit pe prostituate cum să-şi negocieze tarifele pentru serviciile sexuale. Hof s-a asigurat că toate prostituatele erau contractori independenţi, care puteau refuza orice relaţie cu clientul respectiv, dacă se impunea aşa ceva.

foto: Facebook

Psihologul Sheenah Hankin susţine însă că Dennis Hof are unele probleme de încredere şi "le încurajează pe femei să fie geloase şi să-i câştige atenţia", în timp ce râde de ele, atunci când "se luptă şi se jignesc pentru el".

foto: Regan Arts

"Dennis se foloseşte de femeile pe care le "iubeşte" şi acestea îi sunt loiale", scrie Hankin. "Ca orice proxenet, nu face altceva decât să le exploateze. Acesta este un comportament sadic şi Dennis Hof fie îl neagă, fie îl acceptă, în funcţie de situaţie", consideră psihologul, care îl numeşte "narcisist" pe proxenet. 

Citește și: