427 vizualizări 23 nov 2017

„Veneam cu două ore înaintea tuturor la filmările pentru „Aniela” pentru ca eram de nerecunoscut şi trebuia să mi se faca costumaţia şi machiajul pentru personajul Coana Chiva. Pot să spun că eram de nerecunoscut cu perucă, basma şi îmbrăcată în costum popular. M-am îndragostit de rolul din “Aniela” şi n-a fost prea complicat să-l interpretez pentru că mi-a plăcut să joc roluri de compoziţie. La "Revista" creionez diverse chipuri şi mie mi-a plăcut să mă transform. Am avut multe puncte comune cu coana Chiva din “Aniela”, şi vârsta, şi autenticitatea vorbirii care este foarte importantă, eu fiind moldoveancă”, povestea actriţa pentru click.ro în luna aprilie. 

Tot atunci, Stela Popescu a dat detalii despre familia sa, dezvăluind că are o fiică adoptată şi că întotdeauna a avut o familie unită şi echilibrată: „Am o fată care e înfiată, am luat-o de la 16 ani, ea e profesoară iar fiica ei este regizoare de film. Amândouă sunt oameni foarte buni. Mă încântă la ele că au echilibru, modestie şi capacitatea de a se reânnoi tot timpul. Am fost o familie unită, fără excese. Şi soţul meu, Mihai Maximilian, era un om serios Şi harnic. Poate uneori o familie de aşa natură îţi dă posibilitatea să mergi mai departe cu mândrie, deşi sunt cazuri în care copiii dezamăgesc părinţii. Când e vorba de copii înfiaţi simt nevoia să spun că aceştia se dezvoltă datorită lor, dar şi comunicarii pe care o au cu părinţii”. 

Stela Popescu s-a stins din viaţă joi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a jucat în peste 40 de filme şi seriale, a apărut în reclame TV şi a performat în mii de spectacole pentru Teatrul de Revistă Constantin Tănase. 

 

Citește și: