325 vizualizări 19 iun 2019

1. Inelul din tabacheră

Un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie printr-o metodă mai puţin obişnuită: a aşezat inelul într-o tabacheră plină de tutun şi a a adresat marea întrebarea.

2. Surprinderea iubitei într-un moment delicat

Tânărul a „optat” pentru alegerea unui moment nu tocmai obişnuit pentru o cererea în căsătorie: iubita, surprinsă în timp ce îşi „rezolva” anumite probleme fiziologice.

3. Marea întrebare „portabilă”

Probabil rămas fără idei, partenerul a găsit un loc cam ciudat în care să afişeze posterul cu marea întrebare - toaletele publice. Oare este vorba despre un mesaj subtil?

4. Postarea publică pe reţelele de socializare

În epoca internetului, unde altundeva să îţi ceri iubita în căsătorie decât pe reţelele de socializare? Însă bărbatul a ales varianta simplă şi directă postând marea întrebare pe profilul de Facebook al partenerei. „Îmi oferi onoarea de a deveni soţia mea? A doua zi după ce divorţul tău este finalizat.”

Deşi la început femeia pare sceptică şi crede că partenerul se ţine de glume, ulterior îi oferă răspunsul mult visat „Da”.

5. Pizza la pachet cu căsătoria

Se pare că în acest caz dragostea trece prin stomac şi în cazul femeii, căci partenerul a găsit soluţia ideală.

6. Inelul din scutec

Probabil rămas fără idei sau pur şi simplu cu un simţ al umorului mai ciudat, partenerul a scris marea întrebare, schimbătoare de vieţi, pe un scutec.

Foto: Reddit

Main Foto: Pixabay

 

Citește și: