15863 vizualizări 15 iul 2011

Bărbaţii se gândesc la sex în medie de 13 ori pe zi, arată un studiu citat de Unica.ro. Asta pentru că nu îi excită doar clişeele sexuale, cum ar fi blondele, sânii mari sau un decolteu generos, ci au diverse fetişuri pe care femeile le-ar putea considera "ciudăţenii".

Unica.ro trece în revistă unele dintre cele mai ciudate lucruri care îi duc pe bărbaţi cu gândul la sex.

Imperfecţiunile fizice

Kirsten Dunst, Vanessa Paradis sau Patricia Arquette nu au chiar cel mai frumos zâmbet din lume, dar tocmai acest aspect i-ar putea excita pe unii bărbaţi.

Machiajul întins

Femeile nu ar trebui să-şi facă griji dacă îşi întind machiajul în timpul unei partide de sex, pentru că unii bărbaţi sunt excitaţi de creionul de ochi, mascara sau rujul roşu care se întinde pe feţele femeilor.

Refuzul femeii

Dacă bărbatul refuză avansurile femeii, cu siguranţă nici aceasta nu ar mai avea chef de sex, scrie Unica.ro. Pe de altă parte, dacă femeia refuză, acest lucru îl poate excita şi mai tare pe bărbat. Asta pentru că, după o serie de refuzuri, partenera se va dezlănţui, notează sursa.

Tatuajele sau extensiile de păr

Bărbaţii sunt încântaţi de ideea de a face sex cu o altă femeie în fiecare seară. Iar, ca să nu îşi înşele partenera, ei pot face acest lucru dacă o roagă să-şi facă un tatuaj temporar sau să-şi pună extensii de păr.

Hainele bărbăteşti

Este deja la ordinea zilei ca femeile să poarte haine bărbăteşti, iar acest lucru se poate întâmpla şi în intimitate. Combinaţia dintre feminitatea partenerei şi hainele bărbăteşti intrigă şi incită privirile bărbaţilor, notează sursa.

Stresul

Un alt lucru ciudat este stresul. Dacă bărbatul şi-a pierdut jobul sau îl presează un deadline, cea mai eficientă metodă anti-stres este, evident, sexul. De asemenea, Unica.ro reaminteşte că, uneori, cuplurile se ceartă doar pentru a avea un motiv să se împace şi să facă sex.

Citește și: