Alexandra Mortu
1115 vizualizări 15 mai 2019

Unele dintre răspunsuri au fost de-a dreptul scârboase sau dubiose: de la cutii cu unghii tăiate, până la coleţii de porumbei împăiaţi sau un penis din plastic de 1,5 m.

Se pare că unul dintre proprietarii care au angajat echipe de curăţenie era un mare iubitor de păsări deoarece păstra scheletul unei găini sub un teanc de reviste.

Alţii par a fi mari colecţionari de obiecte sexuale, pe listă găsindu-se un penis de plastic de 1,5 m, o casă de păpuşi de tip bordel şi un penis de lemn de 20 de cm.

Pe listă apar şi descoperiri scârboase, de exemplu, un frigider plin de viermi.

Dar sondajul a dezvăluit nu numai obiecte ciudate, ci şi situaţii asemenea. Un participant a povestit cum atunci când s-a prezentat la casa clientului l-a susprins alergând gol prin casă, ţinând cont să avea uşa de sticlă. O femeie, se presupune, ,mărturiseşte că i s-a cerut să se îmbrace în costumaţie specială de menajeră iar un alt participant se pare că a păţit ceva tragi-comic – în timp ce curăţa televizorul, l-a pornit din greşeală iar un film porno a început să ruleze pe ecran şi clientul era în cameră.

Kai Feller, fondator al Bark.com, a declarat că „Sper ca publicul să respecte mai mult oamenii angajaţi la firmele de curăţenie, mai ales după ce rezultatele sondajului au fost publicate – este evident că ei trebuie să facă faţă în fiecare zi celor mai ciudate şi frumoase cereri”.

Printre obicetele desemnate cele mai ciudate se numără: un picior real de elefant, o colecţie de păpuşi vodoo pline de ace, un borcan plin de muşte moarte şi o replică a unei ferme, instalată chiar în mijlocul sufragerie, cu iarbă naturală.

 

Citește și: