774 vizualizări 7 sep 2017

Între ele, femeia cu cele mai lungi gene şi pisica cu cea mai lungă coadă. 

Observatorii de la Cartea Recordurilor pot fi iertaţi pentru că au crezut că genele lui You Jianxia sunt, de fapt, mustăţi. Nu e de mirare că au făcut această încurcătură, având în vedere că cei 12,4 cm de gene îi ghidilă obrajii. 

Domnişoara You a observat prima dată că genele îi cresc foarte mult în timpul unei retrageri în natură în 2013. Aceasta pune totul pe seama legăturii ei puternice cu natura. 

Puterile ei de creştere au un rival în persoana artistei manichiuriste Ayanna Williams, ale cărei unghii ajung la un total de 576,4 cm. 

Pentru a avea grijă de unghiile ei, femeia în vârstă de 60 de ani din Houston, Texas, foloseşte o perie de unghii şi săpun anti-bacterial zi de zi şi îşi aplică cu regularitate un lac întăritor şi un strat de vopsea acrilică. Tot procesul poate dura chiar şi o săptămână. 

Femeia recunoaşte că îi este greu să facă treburile zilnice, cu excepţia îmbrăcării pantalonilor. De asemenea, ea evită să spele. 

În ceea ce priveşte recordurile de lungime din lumea animală, Cygnus este o pisică deosebită dacă ne uităm la magnifica ei coadă. Cygnus locuieşte în Ferndale, Michigan şi este un motan din rasa Maine Coon. Coada ei măsoară nu mai puţin de 44,66 cm lungime, motiv pentru care a intrat în Cartea Recordurilor. 

Arcturus Aldebaran, este şi el un motan din rasa Savannah, deţinător al unui record, fiind cea mai înaltă pisică în viaţă, măsurând nu mai puţin de 48,4 cm înălţime. 

John şi Geof Bitmead, din Ambrosden, Oxfordshire, sunt fericiţii deţinători ai celei mai mari maşini pentru copii, numită Toytown Coupe. Familia Bitmead deţine Attitude Autos şi a cerut construirea unei maşinuţe pentru copii de 2,7 metri lungime. 

Citește și: