Uneori însă, publicitarii dau dovadă de extrem de multă creativitate, astfel că afişele pe care le realizează pentru diverse campanii ajung să fie premiate şi apreciate în întreaga lume.

Iată câteva dintre cele mai bune exemple prezentate de viralnova.com:

1. Afişul de mai jos lasă impresia că unul dintre locuitorii clădirii respective savurează cu paiul celebra băutură răcoritoare.

2. Reclamă la un detergent pentru curăţarea ferestrelor.

3. Bărbatul din imagine pare să fie atât de puternic încât poate ridica orice greutate. Reclama este, aşadar, la o sală de forţă.

4. Automobilul din imaginea de mai jos pare că stă să se prăbuşească de la etajul unei parcări. Afişul de sub el indică însă faptul că totul nu este decât o reclamă la o companie de asigurări.

5. Poluarea aerului ucide anual 60.000 de persoane - acesta este mesajul afişului publicitar de mai jos.

6. Un mod inedit de a promova un produs: o bancă ce pare a fi construită din batoane de ciocolată Kit-Kat.

7. Afişul de mai jos face publicitate unui curs de yoga, sugerând că participanţii vor ajunge să "plutească" pur şi simplu în cele din urmă.

8. "Glisează pentru a debloca telefonul", este mesajul afişului de mai jos. Dacă utilizatorul ar face asta însă, cele două autovehicule de pe ecranul mobilului s-ar ciocni. "Urâm veştile rele. Nu folosi telefonul în timp ce conduci" este "morala" reclamei.

9. Ceaşca fără "ureche" nu putea promova altceva decât cafeneaua muzeului Van Gogh.

10. Pasta de dinţi promovată în afişul de mai jos face dinţii atât de albi şi strălucitori, încât aceştia vor "lumina" în timpul nopţii.

11. Cuţitele la care face reclamă afişul de mai jos sunt atât de ascuţite încât pot tăia chiar şi lemnul, sugerează publicitarii.

12. "Ni se termină timpul. Acţionează acum, înainte de a fi prea târziu", este mesajul afişului de mai jos. Campania lansează astfel un avertisment cu privire la efectele încălzirii globale şi a gazelor cu efect de seră.

13. Acadelele Chupa Chups nu conţin zahăr, spun publicitarii care au realizat afişul de mai jos.

14. Afişul de mai jos promovează o pastă de dinţi care promite să facă dantura foarte puternică.

15. Atletul pare să fi "trecut" pur şi simplu prin zid, graţie echipamentului sportiv la care face reclamă.

 

Citește și: