Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
265 vizualizări 6 mar 2018

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 47 de ani a cerut divorţul în 2016, după o căsătorie care a durat 13 ani, iar detaliile financiare privind înţelegerea nu au fost făcute publice. Potrivit site-urilor americane de specialitate, cântăreaţa are o avere de 20 de milioane de dolari.

În timpul procesului de divorţ, Isaacs, care i-a fost manager cântăreţei, i-a cerut acesteia pensie alimentară, iar Blige i-a replicat că ea a muncit din greu pentru a câştiga bani.

Artista l-a acuzat, în septembrie 2017, că este o persoană interesată, care doar a pretins că o iubeşte.

De asemenea, Blige a spus că s-a folosit de drama din viaţa ei personală pentru a-şi construi rolul din filmul "Mudbound", de Dee Rees, pentru care a primit o nominalizare la Oscar 2018. De altfel, anul acesta, Mary J. Blige a scris istorie fiind prima persoană nominalizată la aceeaşi ediţie Oscar într-o categorie dedicată interpretării actoriceşti şi una dedicată celui mai bun cântec.

Pentru acelaşi rol, cântăreaţa a mai primit o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru debut la gala Festivalului de Film din Palm Springs 2018.

Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "rap" şi "pop & gospel". În octombrie 2013, Mary J. Blige a lansat primul ei album cu melodii de Crăciun, "A Mary Christmas", produs de David Foster, cunoscut pentru colaborările sale cu Andrea Bocelli şi Rod Stewart.

La începutul lunii ianuarie, în calitatea sa de cântăreaţă, Mary J. Blige a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

Citește și: