Gandul.info
Anca Olteanu
494 vizualizări 18 sep 2017

„Am fost tentat de ideea de a regiza. Când eşti actor şi treci de la un lucru la altul, trebuie să te opreşti şi să decizi că vrei să faci acest lucru, că vrei să fii observator, nu persoana din faţa camerei. Mă gândesc din ce în ce mai mult la acest lucru, cu cât îmbătrânesc. Eventual, va trebui să găsesc altceva de făcut”, a spus Reilly după finalul filmului „The little hours”, difuzat în premieră în cadrul festivalului.

John C. Reilly se află în România pentru filmările producţiei internaţionale „The Sisters Brothers”, în regia lui Jacques Audiard.

Actorul, aflat pentru prima dată în România, a mărturisit că îi place, dar că a lucrat în fiecare zi de când este în ţară şi nu a avut timp să viziteze, dar speră să se întoarcă într-o zi. „Abia aştept să pot să am timp pentru recreere, pentru că este o mare parte din ţară pe care aş vrea să o văd. Mi-ar plăcea să mă întorc aici”, a spus Reilly.

John Cristopher Reilly s-a născut în Chicago, a luat cursuri la Goodman School of Drama şi a devenit membru al Steppenwolf Theatre, companie de teatru din Chicago. A debutat în cinematografie cu un rol secundar în drama „Casualties of War” (1989). A jucat în peste 50 de filme printre care se numără „Hard Eight” (1996), „Boogie Nights” (1997), „Magnolia” (1999), „Gangs of New York” (2002), „Step Brothers” (2008), fiind nominalizat la Oscar şi la Globurile de Aur pentru interpretarea rolului Amos Hart, din musicalul „Chicago” (2002). În 2007 a fost nominalizat la premiile Grammy şi pentru a doua oară la Globurile de Aur pentru piesa Walk Hard din „Walk Hard: The Dewey Cocs Story”, pe care Reilly o interpretează în film. Începând cu 2010, apare în serialul de televiziune „Check it out! with Dr. Steve Brule”, în care interpretează rolul unui personaj care îşi are originea în seria scheciurilor comice create de Tim Heidecker şi Eric Wareheim pentru Adult Swim.

American Independent Film Festival se desfăşoară la CinemaPRO. Festivalul a început vineri 15 septembrie, iar programul complet este disponibil pe filmedefestival.ro.

Citește și: