Alina Botezatu
199 vizualizări 18 mar 2019

„Este în interesul WarnerMedia, Warner Bros, al angajaţilor noştri şi al partenerilor noştri să demisioneze Kevin în calitate de preşedinte şi CEO al Warner Bros”, a declarat John Stankey, directorul executiv al WarnerMedia, într-o declaraţie emisă luni.

Îndepărtarea lui Tsujihara de la conducerea studioului deţinut de AT&T Inc are loc după publicarea unui articol la data de 6 martie de către Hollywood Reporter, potrivit căruia o actriţă i-a cerut ajutorul şi să obţină roluri după ce au făcut sex. Articolul a inclus mesaje text între Tsujihara şi actriţă.

CEO-ul Warner Bros a DEMISIONAT

Avocatul lui Tsujihara a spus atunci că executivul nu a avut un rol direct în angajarea actriţei în orice film. Tsujihara nu a abordat subiectul în e-mail trimis către angajaţi luni şi văzută de Reuters.

„A devenit clar faptul că a-mi continua activitatea ar putea fi o distragere a atenţiei şi un obstacol în calea succesului viitor al companiei”, a spus el în e-mail. „Munca grea a tuturor în cadrul organizaţiei noastre este cu adevărat admirabilă şi nu voi lăsa atenţia mass-mediei asupra trecutului meu să distrugă de toată munca minunată pe care o face echipa.”

Stankey a declarat că studioul va continua să lucreze cu o firmă de avocatură externă pentru a finaliza investigaţia vizând această problemă.

Foto: Warner Bros Entertainment/ Facebook

Citește și: