Un cercetător italian în vârstă de 70 de ani a declarat că, în opinia sa, homosexualitatea este o boală provocată de vaccinurile obligatorii pe care copiii le fac la vârste mici, relatează Huffington Post.

Gian Paolo Vanioli a explicat că anumite substanţe din conţinutul vaccinurilor – printre care şi mercur – au efecte negative asupra creierului, inhibând dezvoltarea personală.

“(…) homosexualitatea este o boală, chiar dacă Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis că nu este”,  a spus cercetătorul. “Cui îi pasă? Realitatea este asta. Fiecare vaccinare dă naştere homosexualităţii pentru că împiedică dezvoltarea personalităţii. Este oarecum o formă de autism, dacă vreţi. Veţi vedea cât de mulţi homosexuali vor fi în generaţiile viitorare”, a adăugat acesta.

Pe de altă parte, Vanioli a precizat că nu i-a condamnat niciodată pe aceia care se simt atraşi de persoanele de acelaşi sex, ba chiar este de acord cu căsătoriile între homosexuali şi posibilitatea acestora de a adopta copii.

„Nu poţi blama homosexualii pentru boala lor, aşa cum nu poţi blama pe cine care suferă de cancer sau care are un atac de cord”, a afirmat cercetătorul la final.

Cu toate acestea, controverse vizavi de acest subiect au existat întotdeauna. Spre exemplu, în anul 1975, Asociaţia Americană de Psihologie a scos homosexualitatea de pe lista bolilor mintale, arătând că „studiile nu au demonstrat vreo legătură între această orientare sexuală şi psihopatologie”.

Citește și: