10237 vizualizări 10 mar 2013

UPDATE. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA este CEZAR OUATU. Scandal imediat după anunţarea rezultatelor, Luminiţa Anghel consideră că un membru al juriului a dat un vot “şocant şi inadmisibil”.

EUROVISION 2013, finala selecţiei naţionale. CEZAR câştigă EUROVISION ROMÂNIA 2013. Scandal după anunţarea rezultatelor

EUROVISION 2013. Câştigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin


EUROVISION 2013 ROMÂNIA s-a finalizat cu un CLASAMENT neaşteptat: CEZAR a câştigat selecţia naţională. Cine este Cezar Ouatu? Soprana Angela Gheorghiu îl felicită pe Cezar, care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, şi îi transmite acestuia că este admiratoarea lui numărul 1.

Angela Gheorghiu a postat pe contul său oficial de Facebook o fotografie în care alături de ea apare Cezar. Fotografia este însoţită de următorul mesaj: "Suflet, felicitări, dintotdeauna am crezut în tine şi sunt admiratoarea ta nr. 1! Publicul şi marii profesionişti au opinia mea! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi!".

CEZAR va reprezenta România la Eurovision 2013 Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

EUROVISION 2013. Cine este CEZAR

CEZAR (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Cezar Ouatu s-a născut în România, într-o familie de muzicieni, şi a început să studieze pianul la vârsta de 6 ani. S-a remarcat pentru talentul său muzical şi a absolvit Liceul de Artă "Carmen Sylva" din Ploieşti. La 20 ani şi-a descoperit vocea, respectiv timbrul unic şi special. A absolvit cu notă maximă secţia canto clasic la Conservatorul "Giuseppe Verdi" din Milano, una dintre cele mai importante şcoli de muzică din lume, potrivit site-ului http://eurovision.tvr.ro.

A câştigat peste 10 premii internaţionale la cele mai importante concursuri internaţionale de canto de la Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o carieră de peste 10 ani în lumea operei internaţionale, cu spectacole în cele mai importante săli şi teatre din lume.

Cezar a decis în decembrie 2012 să abordeze genul pop opera, îmbinând genul opera cu cel pop opera pe aceeaşi scenă, într-un concept inovativ şi original pe plan mondial.

În acest an, pe lângă participarea la Eurovision 2013, Cezar are în plan două colaborări internaţionale de anvergură, cu tenorul italian Andrea Bocelli şi cu soprana română Angela Gheorghiu. Tot în 2013, Cezar va lansa un single scris special pentru el de legendarul muzician Vangelis.

Madalina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro

EUROVISION 2013, finala selecţiei naţionale. CEZAR câştigă EUROVISION ROMÂNIA 2013

LOTO 6/49, LOTO 5/40, JOKER şi NOROC. Premiile care pot fi câştigate la EXTRAGEREA LOTO de duminică, 10 martie

 

Citește și: