87 vizualizări 5 iun 2008

Cherie Blair, consoarta fostului premier britanic Tony Blair, a ţinut să împărtăşească lumii întregi detalii din interiorul familiei regale britanice, recunoscută pentru discreţia şi reţinerea sa. Pentru Cherie însă, discreţia nu este o opţiune, aşa că, într-un interviu acordat unei reviste italiene, a dezvăluit că însăşi regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, insistă să strângă vasele murdare ale oaspeţilor săi, notează cotidianul The Daily Mail. Doamna Blair a ţinut să sublinieze că s-a oferit şi ea să o ajute pe regină la această îndeletnicire domestică, însă a fost refuzată. “Regina ajută la strângerea vaselor împreună cu ceilalţi membri ai familiei regale şi în primul an când am fost invitată la reşedinţa regală de la Balmoral am încercat să ajut şi eu.

Dar tradiţia spune că doar regina şi familia ei trebuie să cureţe masa la care au fost poftiţi oaspeţii. A fost extraordinar să o urmăresc, mai ales că eu vin dintr-un alt mediu” a povestit Cherie. Tot ea a mai dezvăluit şi că Prinţul Phillip, soţul reginei, i-a dăruit un grătar, văzând că este interesată de această chestiune. “Abia aştept să îl folosim în locuinţa noastră de la ţară, deoarece când locuiam la Downing Street nu am apucat” a mai spus Cherie. Şi cum tot era un interviu acordat unei reviste italiene, soţia fostului premier a mai povestit cum a petrecut o vacanţă de vis “pe gratis”,la invitaţia premierului italian Silvio Berlusconi.

“Nu am mai petrecut niciodată la fel cum am petrecut într-o seară, în Sardinia (unde se află vila impunătoare a lui Berlusconi). Artificiile au acoperit cerul scriind cuvinte precum Viva Tony, apoi am cântat cu toţii piesa Summertime” a rememorat doamna Blair momentele plăcute când soţul ei era la putere. (A.I.)

Citește și: