Gandul
4495 vizualizări 16 oct 2019

Molly-Rose Taylor, în vârstă de 19 ani, a declarat că doctorii nu au luat-o în seamă, iniţial, după ce s-a plâns de dureri în timpul ciclului menstrual, scrie mirror.co.uk.

Femeia lucrează ca babysitter şi a suferit de dureri îngrozitoare în timpul ciculului, încă de la vârsta de nouă ani, din cauza cărora delira şi leşina des.

Molly a fost diagnosticată eronat de patru ori şi mai mulţi doctori nu au reuşit să descopere peretele de ţesut de doi centimetri, care se întinde vertical în zona vaginului ei, ca un sept longitudinal - fenomen ce determină ca tânăra să aibă două organe genitale.

După cinci ani de chinuri, Molly-Rose a început să se documenteze online şi a descoperit lucruri noi despre afecţiunea ei, care se numeşte uterus didelphys.

În august 2017, Molly a suferit o operaţie pentru înlăturarea septului longitudinal, la University College of London Hospital.

Aceasta spune însă că medicii i-ar face mai mult rău decât bine, dacă ar îndepărta definitiv unul din organele ei de reproducere.

„Chiar dacă prezint un risc ridicat de avort, măcar acum ştiu la ce să mă aştept. Încerc să nu mă las copleşită de situaţie, să trec această provocare. Dacă nu aş fi fost încăpăţânată, nu aş fi aflat nimic şi vorbesc despre aceste lucruri pentru a le informa pe fetele şi femeile care trec printr-o situaţie similară”, a declarat tânăra cu două vagine.

foto: captură

Citește și: