Gandul.info
Silviu Bănilă
202 vizualizări 1 mar 2018

Universul întunecat al proprietarilor care îşi închiriază camerele în schimbul unor partide de sex a fost dezvăluit într-un documentar BBC, scrie mirror.co.uk. Unul dintre bărbaţi a spus că este doar un „tip obişnuit”, care încearcă să ofere un adăpost, contra unor favoruri amoroase, neştiind că în faţa lui se află un reporter BBC.

 

Ellie Flynn a folosit Craigslists pentru a contacta bărbaţii ce oferă servicii de tip „room for sex” şi i s-a oferit o cameră, în schimbul unor partide de sex săptămânale.

 

În timpul investigaţiei sub acoperire, reporterul s-a întâlnit cu un proprietar, într-o cafenea din Newcastle. „Am construit o cabană în grădină. Acolo poţi dormi, dar să ştii că este o înţelegere fizică, o dată pe săptămână. O să ne distrăm. Nimic anormal, nimic ieşit din comun. Sunt doar un bărbat obişnuit. Trebuie să fii de acord cu asta”, i-a mărturisit proprietarul femeii.

 

Ellie a vorbit şi cu femeile vulnerabnile, care au spus că ar fi de acord să facă sex cu proprietarul unei case, dacă dobândesc astfel un acoperiş deasupra capului. „Oamenii te pot ajuta, cred că este corect să le oferi ceea ce îţi cer. Au grijă de mine, să am un cămin. O să le ofer ceea ce vor”, a declarat o tânără.

 

 

Ellie Flynn-reporter BBC, foto: BBC

 

„Mi-am cerut scuze că nu m-am culcat cu el”

 

Mai multe foste chiriaşe au vorbit despre experienţa lor pentru BBC Three. O femeie a declarat că s-a simţit „paralizată” şi şi-a cerut scuze pentru că a refuzat partida de sex. În film apar mai multe tinere care au fost abuzate sau hărţuite de proprietarii de locuinţe, dornici să aibă aventuri amoroase cu ele.

 

Una dintre ele a declarat că a fost recunoscătoare, după ce proprietarul nu a insistat asupra ei, deşi a atins-o în mod indecent. „Mi-am cerut scuze că nu m-am culcat cu el”, a declarat femeia.

 

Proprietarul prins în flagrant a negat orice activitate ilegală şi a spus că unele femei l-au lăudat pentru generozitatea lui.

 

În cazul jurnalistei sub acoperire, lucrurile au fost simple: unul dintre proprietari i-a spus că este dispus să-i ofere o cameră, doar pentru a face sex cu ea.

 

Reclamele de tip sex for rent au devenit tot mai populare în Marea Britanie, unde preţurile la chirii au explodat. Practica este una profund ilegală - deoarece incită la prostituţie, o activitate pedepsită de Sexual Offences Act 2003.

 

Din nefericire, legea nu a fost „testată” în instanţă, cel puţin până în prezent, scrie mirror.co.uk. Documentarul „Ellie Undercover: Rent For Sex” este disponibil pe postul tv BBC Three, via BBC iPlayer, începând cu 28 februarie.

Citește și: