Razvan Tupa
445 vizualizări 12 nov 2018

Sâmbătă seară, după ce a interpretat pe scenă, alături de Billy Joel, o variantă a piesei Aerosmith "Walk This Way", muzicianul a plecat la cabină, unde s-a prăbuşit. Echipajul medical chemat la faţa locului a efectuat o traheostomie pentru a putea să elibereze căile respiratorii ale muzicianului.

 

 

Perry acuza probleme respiratorii de mai multe săptămâni, iar primele veşti din spitalul la care a fost transportat muzicianul vorbesc despre congestie pulmonară.

Muzicianul era conştient, dar încă nu fusese externat duminică după amiază, arată TMZ.com.

Anul trecut, şi solistul trupei, Steven Tyler s-a confruntat cu probleme de sănătate, din cauza cărora a fost nevoit să amâne patru concerte. „Viaţa mea nu este în pericol, dar trebuie să mă ocup cum trebuie de această problemă, să mă odihnesc şi să primesc îngrijiri medicale pentru a putea să susţin concerte pe viitor”, transmitea Tyler în urmă cu un an.  

 

 

Joe Perry, în vârstă de 68 de ani, este unul dintre muzicienii care au fondat trupa Aerosmith, în 1970, alături de basistul Tom Hamilton, solistul Steven Tyler, percuţionistul Joey Kramer şi chitaristul Ray Tabano, acesta din urmă fiind înlocuit din 1971 de Brad Whitford. Din 1979, Perry a avut mai multe proiecte muzicale solo, reluând activitatea cu Aerosmith în 1984. A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de trupă în 2001, iar, în 2013, a fost inclus, alături de Steven Tyler, în Songwriters Hall of Fame.

Printre cele mai de succes materiale discografice ale grupului se numără ”Toys in the Attic” (1975), ”Permanent Vacation” (1987), ”Pump” (1989) şi ”Get a Grip” (1993). 

 

 

 

 

 

Citește și: