Florin Badescu - Mediafax
1115 vizualizări 7 dec 2015

"Sally şi Ronnie Wood sunt încântaţi să vă anunţe că aşteaptă venirea pe lume a gemenilor lor, care se vor naşte în iunie 2016. Sunt extaziaţi şi foarte bucuroşi de această veste minunată", a declarat agentul de presă al trupei The Rolling Stones.

Ronnie Wood are patru copii din primele sale două mariaje şi nouă nepoţi.

Chitaristul britanic şi soţia sa, care este însărcinată în trei luni, s-au căsătorit la Londra în decembrie 2012, după o relaţie de şase luni. Celebrul Rod Stewart, colegul lui Ronnie Wood din trupa The Faces, a fost cavaler de onoare la acea ceremonie.

Ronnie Wood a fost căsătorit cu modelul Krissy Findlay, din 1971 până în 1978, şi cu modelul Jo Karslake, din 1985 până în 2009.

Ronnie Wood face parte din trupa The Rolling Stones, care s-a format la Londra în 1962 şi este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Citește și: