Gandul.info
Ana Obretin - Mediafax
241 vizualizări 6 iul 2018

Joi seară, Chris Brown a susţinut un concert la Coral Sky Amphitheatre din West Palm Beach, dar, după show, a fost arestat.

Surse din poliţie au declarat pentru platforma de ştiri tmz.com că este vorba despre o anchetă desfăşurată într-un alt stat, dar nu au precizat şi motivul arestării.

În luna mai, rapperii americani Chris Brown şi Young Lo au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că a fost violată şi molestată sexual în mod repetat în locuinţa primului, în timpul unei petreceri care a avut loc anul trecut.

La momentul respectiv, poliţia din Los Angeles a transmis că ,,nu există nicio anchetă deschisă în ceea ce îl priveşte pe Chris Brown".

Ulterior, alte surse au declarat pentru tmz.com că Brown a fost arestat pentru vătămarea corporală a unui fotograf, cu care a avut o altercaţie într-un club din Tampa, anul trecut.

„Declaratiile impotriva lui sunt absolut false”, a spus atunci avocatul său, potrivit Daily Mail.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an.

În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.

Citește și: