Gandul
13099 vizualizări 12 nov 2019

Laura Vicol, amica de suflet a lui Răzvan Ciobanu, a vorbit recent despre o persoană apropiată de creatorul de modă, care l-ar fi manipulat şi ar fi devenit, implicit, autorul moral al morţii lui.

„Este autorul moral”

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. (n.red. – a făcut accident din cauza lui?  Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru spynews.ro.

„Voi face toate detalii publice!”

„Dosarul este aproape de final, voi face toate detaliile publice în momentul în care voi avea soluţia finală. S-a speculat foarte mult în dosar, asta pentru că nicio informaţie nu a ieşit de acolo. Le voi spune pe toate, în cele mai mici detalii pentru că Răzvan merită să se ştie absolut toate detaliile legate de moartea lui. Eu cred că în maximum două săptămâni o să avem o soluţie în dosar!”, a mai spus Laura Vicol, avocata lui răzvan Ciobanu şi a părinţilor acestuia, informează wowbiz.ro.

Citește și: